Zonnebrillen

Een zonnebril op brilcorrectie hoeft je al lang niet meer te beperken in je keuze!
Traditionele zonneglazen, verkleurende glazen, spiegelglazen en een heel gamma aan fashionkleuren maken van je zonnebril op sterkte een persoonlijk samengesteld accessoire.

serengeti

De Serengeti zonnebril garandeert een perfect zicht in alle weersomstandigheden. De glazen verdonkeren of verhelderen automatisch in functie van het licht. De glazen kunnen gepolariseerd zijn en bieden daardoor een reflectievrij beeld wat het autorijden heel aangenaam maakt. Door de ingebouwde contrastverhogende filter in de zonneglazen wordt het natuurlijke evenwicht van de kleuren behouden en wordt een volledige weergave van alle details gegarandeerd.

De zonneglazen van Serengeti worden geproduceerd met behulp van een perfecte balans tussen ultramoderne technologie en ambachtelijk vakmanschap. Deze kwalitatieve zonneglazen worden gecombineerd met elegante en stijlvolle monturen. Het ruime assortiment comfortabele monturen van Serengeti kan met glazen op sterkte worden voorzien.

tavat

TAVAT - Amerikaans design in combinatie met Italiaans artisanaal vakmanschap

Tavat biedt klassieke zonneglazen en gepolariseerde zonneglazen, beiden bevatten melanine. Gepolariseerde zonneglazen bevatten een specifieke filter die intensief reflecterend licht, licht dat weerkaatst op oppervlakken zoals asfalt, water of sneeuw, blokkeert en bijgevolg het verblindend effect minimaliseert. Deze filter verhoogt het contrast, biedt een duidelijker zicht en draagt bij tot minder vermoeide ogen.

Melanine is een natuurlijk pigment dat in het menselijk lichaam voorkomt. De rol ervan is ons te beschermen tegen schadelijk zonlicht door het filteren van UV en violet-blauw licht. Het is de beste natuurlijke bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. Je vindt melanine terug in de ogen, het haar en in gebruinde huid. 40 jaar onderzoek door toonaangevende centra voor oogzorg, hechten grote waarde aan de beschermfactor van melanine. Tavat erkent dit onderzoek en injecteert daarom in al haar zonneglazen een synthetische melanine om zo de ultieme oogbescherming te bekomen.

Tavat zonneglazen zijn geïnspireerd door de natuurlijke verdediging van het menselijk lichaam tegen de zon. De synthetische melanine reageert op dezelfde wijze als natuurlijke melanine, net als een schild zowel tegen UV-stralen als tegen tot 97% van het schadelijke violet-blauw licht. Dit betekent betere prestaties in één en hetzelfde glas.

hugo boss
Logo Lacoste
Logo Ferragamo