Optimael_optiek_opticien_bril_lenzen_monturen_zonnebril-9114

Monturen

Hoe vind je een bril die bij goed je past? Het is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak, maar er zijn wel enkele puntjes waar je rekening mee moet houden. Elk montuur is ontworpen voor een bepaalde gezichtsvorm. Welk montuur past bij jouw gezicht?

Wij bieden je al onze kennis aan, zodat je een geschikte keuze maakt bij het kiezen van je montuur!

mattew

Een Matttew montuur is een verlengstuk van uw persoonlijkheid

De ontwerper van dit trendy label heeft een enorme passie voor kunst en architectuur. Dit komt overduidelijk naar voren in de collectie: de brillen zijn ware kunstwerken waar je ongetwijfeld de toon voor jouw outfit mee zet. Een kleurrijke toon, dat wel. Van opvallend blauw en gedurfd rood tot een montuur met fleurige details: kleur speelt de hoofdrol in de hele brillenlijn. Door dit te combineren met enerzijds edgy ronde vormen en anderzijds hoekige lijnen ontstaan monturen die jouw blik op de wereld zullen veranderen.

Logo Liu Jo

Liu Jo brillen eren elegantie & vrouwelijkheid

Glamour en elegantie vermengen zich op chique wijze in de Liu Jo brillen. Deze high-end, Italiaanse monturen vertegenwoordigen vrouwelijkheid tot in de kleinste details. Dat zie je, dat voel je en dat ‘ervaar’ je. Zo zijn de monturen gemaakt van verfijnde, lichtgewicht materialen én trekken diverse kleuren en patronen de aandacht.

lamarca

Innovatief, elegant, origineel, poëtisch, stijlvol - vijf woorden die de Lamarca-collectie samenvatten.

De ambacht weerspiegelt zich in de exclusieve processen zoals graveren, verlijmen en speciale afwerking. De Lamarca-collectie is volledig handmade in Italy.

monoqool

Een mooie combinatie tussen high-tech en comfort

Een nieuwe technologie is ontstaan: 3D-printing. Twee Denen ontwerpen brillen met innovatieve materialen gecombineerd met mooie matte kleuren.

De monturen van Monoqool wegen 10 gram, wat zo'n 30 procent lichter is dan de meeste andere monturen. Ze zijn zeer licht en aangenaam om dragen, precies alsof je geen montuur op hebt. Ook moet je je geen zorgen maken om vijsjes te verliezen want door de 3D-technologie bevatten deze brillen geen vijsjes.

natan

De Belgische haute-couture ontwerper Edouard Vermeulen creëert een bron van vrouwelijkheid en raffinement. De brillencollectie werd samengesteld met bijzonder veel aandacht voor details en precisie en omvat elegante vormen, gekenmerkt door subtiele kleureffecten.
NATAN gelooft in de kracht van ambacht, rekening houdend met duurzaamheid die zich uit in het gebruik van bio-acetaten. De collectie wordt ontworpen in België en handgemaakt in Italië.

cazal

De Oostenrijker Cari Zalloni begon in de jaren '70 brillen te ontwerpen. Cazal heeft een aparte stijl met fantasie voor zowel dames als heren. Hij volgt de mode niet, hij is zelf trendsetter. Alle modellen zijn handgetekend en handgemaakt.

Bij Cazal komt kwaliteit op de eerste plaats. De monturen zijn gemaakt met aandacht voor precisie en zijn allemaal hypo-allergeen. Hierdoor kunnen mensen met een allergie of een gevoelige huid zonder problemen voor Cazal kiezen.

bolon

Bolon betekent een eigentijdse wereld waar elk individu op zoek is naar een unieke en persoonlijke stijl. Bolon inspireert man en vrouw door zijn unieke, moderne fashion look.

Bolon is het monturenmerk voor de moderne zelfzekere vrouw en man, op zoek naar een unieke individuele stijl. Het is het verhaal van "My Style, My Bolon".

Fashion, design en kwaliteit. Dit zijn de standaardwaarden van het merk Bolon. Altijd aan de top van de nieuwste trends. Bolon biedt unieke en elegante kenmerken van Italiaans design alsook een selectie van de beste kwaliteitsmaterialen. Elk Bolon montuur betekent een sterke, lichte comfortabele bril. Kwaliteit en stijl voor een betaalbare prijs.

woodys

De slogan van Woodys Barcelona geeft het beste weer waar het merk voor staat en de brillen doen de rest.

‘Eyewear for nerds, freaks, animals, showmen, DJ’s, surfers and superheroes who inspired fashion nowadays. Designed in Barcelona, where Fashion meets the World.’